STOP IZDAJI - STOP IZBORIMA
+12
Pravoslavac
Despot
CCCC
peraKOJOT SUPERgenije
Neša Čanak
sarplaninac
Merlin
Zmaj ognjeni vuk
Bobson
pristina
demon
tajnik
16 posters
ŠTRPCE FORUM :: FORUM :: Štrpce :: Izbori 15. Novembra
Strana 4 od 4
Strana 4 od 4 • 1, 2, 3, 4
Re: STOP IZDAJI - STOP IZBORIMA
@ Nenad
zdravo Nenade,kakvo je stanje tamo u Mostaru.Koliko se ja secam pricalo se ranije da je Mostar enklava ne znam iz kog razloga,mozda bi tako nesto moglo da se primeni i na Strpce?
zdravo Nenade,kakvo je stanje tamo u Mostaru.Koliko se ja secam pricalo se ranije da je Mostar enklava ne znam iz kog razloga,mozda bi tako nesto moglo da se primeni i na Strpce?
...
Kao prvo Srbi nisu ušli u izborni proces na Kosovu da bi se integrisali, već da bi se zaštili od represije, terora i diskriminacije. Ne razumem da nekom u Beogradu smeta da Srbi naprave jake centre i jaku lokalnu samoupravu. Od proglašenja nezavisnosti Kosova, Srbi u enkavama izloženi institucionalnoj reprepsiji, bez adekvatne podrške Beograda. Pod takvim pritiskom jedini način i odgovor u cilju opstanka su izlazak na izbore i gradnja srpskih institucija. P.S sta je saopstila vlada Srbije? Evo citiram; ,,nema uslova da Srbi nastupe na izborima, ali da oni koji učestvuju i glasaju neće biti sankcionisani``. Sta to znaci, sami shvatate!
Kosovac- Broj poruka : 1
Datum upisa : 17.11.2009
Бесмислено је више коментарисати о исправности одлуке изласка на изборе. Избори су прошли, странке су формиране, славило се и пило... Још остају предизборна обећања Увек најлакши део пред изборе и увек заборављени после избора.
CCCC- Broj poruka : 57
Datum upisa : 13.11.2009
CCCC,
molim te da ne sudiš pre vremena. Daj ljudima malo vremena da se pokažu. Ja NAJBOLJE znam kako smo do sad prolazili, ja sam žrtva svih vlasti, počev od 1989. i Miloševićevog režima. Ne mora da znači da će svi i uvek biti isti. Mora da budemo malo i optimisti a ne samo pesimisti, jer nikad se ne zna, možda se nešto desi i kad se najmanje nadamo, i od koga se najmanje nadamo.
Ja sam uvek za to da svakom ko je u mogućnosti damo šansu. Zato, ajde da se za nekoliko meseci kad se oformi vlast i kad počnu sa radom čujemo i damo komentar, naravno argumentovane komentare. Važi?
molim te da ne sudiš pre vremena. Daj ljudima malo vremena da se pokažu. Ja NAJBOLJE znam kako smo do sad prolazili, ja sam žrtva svih vlasti, počev od 1989. i Miloševićevog režima. Ne mora da znači da će svi i uvek biti isti. Mora da budemo malo i optimisti a ne samo pesimisti, jer nikad se ne zna, možda se nešto desi i kad se najmanje nadamo, i od koga se najmanje nadamo.
Ja sam uvek za to da svakom ko je u mogućnosti damo šansu. Zato, ajde da se za nekoliko meseci kad se oformi vlast i kad počnu sa radom čujemo i damo komentar, naravno argumentovane komentare. Važi?
demon- Broj poruka : 47
Datum upisa : 01.11.2009
Толико сам стрпљив, чекаћу
Иначе, немој да мислиш да си једина жртва српских режима.
Иначе, немој да мислиш да си једина жртва српских режима.
CCCC- Broj poruka : 57
Datum upisa : 13.11.2009
Strana 4 od 4 • 1, 2, 3, 4
ŠTRPCE FORUM :: FORUM :: Štrpce :: Izbori 15. Novembra
Strana 4 od 4
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Čet Avg 16, 2012 3:16 pm od Zmaj ognjeni vuk
» Putem predaka MILOVAN VELJKOVIĆ , Popovce, Bitinja
Sub Mar 17, 2012 6:05 pm od yugaya
» Players Share: Quest TERA fatigue and spell system, game
Sre Jul 27, 2011 12:25 pm od HOWARD
» Potreban vam je sajt www.jeftinsajt.com
Sub Jul 23, 2011 6:48 pm od Zmaj ognjeni vuk
» Players Share: Quest TERA fatigue and spell system, game
Pet Jul 22, 2011 10:30 am od ABEL
» Novi domen sajta www.strpce.net
Uto Jul 19, 2011 9:34 pm od Zmaj ognjeni vuk
» Kako bi dobili na sledećim izborima....
Sub Jul 17, 2010 6:04 pm od srpski-patriota
» Svetsko prvenstvo u Juznoj Africi
Uto Jun 22, 2010 3:18 pm od peraKOJOT SUPERgenije
» Ajde da igramo Kaladont
Pet Apr 23, 2010 9:55 pm od Merlin